8 Martie

mamici - 8 MartieSal’tare

Azi mi-am dat seama ca de 9 ani de cand am bloaga asta n-am scris nicioadata un articol despre 8 martie.

Probabil din cauza agitatiei oferirii florilor, bombonelelor si imbratisarilor.

Daca ar fi sa ma gandesc la cea mai veche amintire cu 8 martie, cred ca prima care imi vine in minte este o felicitare pe care scria „STII CAT DE MULT TE IUBESC?” si in interior era un iepuras sau ceva in genul asta care spunea „UITE ASA DE MULT”

ciocolata cu lapte fara gluten chocolips 100g cadou auite atat de mult te iubesca 11191017 - 8 Martie

Apoi o alta amintire ar fi din clasa a 3-a cand eu si tata am fost la cumparaturi de martisoare (inainte de 1 marte) si le-am luat si mamei si invatatoarei doua pachetele formate din brosa + cercei. Iar de 8 martie invatatoarea mea era „echipata” cu amandoua. Ma simteam atat de mandru. Si la el de mandru m-am simtit si la finalul clasei a 3-a si a 4-a cand la serbarea de premiere, dumneaei a venit din nou cu ele.

Si ultima amintire care „m-a rupt la corazon” a fost primul 8 Martie petrecut cu Livia, cand i-am oferit eu un buchet de frezii si o brosa broscuta cu pietre rosii aplicate. Imi aduc aminte ca eram la fel de emotionat ca la lucrarea de diploma la facultate.

Apoi cu fiecare am care a urmat a existat mereu mai multa emotie si m-am inrosit mai tare de fiecare data cand le-am oferit fetelor flori, bombonele sau pachete de 8 martie. Chiar si in dimineata asta m-am topit tot cand i-am oferit mamei mele pachetul si cand m-au pupat colegele la serviciu. Are si 8 martie asta rolul lui. Ne face pe noi barbatii sa inmugurim prin emotii.

Inmugurire placuta dragilor si inflorire placuta dragelor!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginilor – AllShops.Ro & 273 de locuri…

Comments

comments

  2 comments for “8 Martie

  1. martie 8, 2016 at 1:06 pm

    La mine s-a nimerit sa scriu azi despre…”fetite”. N-a fost cu intentie :) :) :)

  2. artistu
    octombrie 24, 2016 at 12:55 pm

    Era vorba probabil de „astenia primaverii”! ;)) ))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *